Diamond Member Editor 0 Posted August 14 Diamond Member Share Posted August 14 Τι είπε ο νέος προπονητής της Μπράγκα για τον στόχο του Ολυμπιακού. Το σίριαλ μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα για την απόκτηση του Όρτα συνεχίζεται και ενώ ο κόσμος των Πειραιωτών περιμένει το τι θα συμβεί, ο νέος προπονητής των Πορτογάλων και πρώην του ελληνικού συλλόγου, τοποθετήθηκε για τον πολύπειρο μέσο. Μιλώντας σήμερα στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Σερβέτ, δύο ημέρες μετά την επιστροφή του στον πάγκο στην ομάδα, σχολίασε πως του αρέσει πολύ σαν παίκτης ο Όρτα και ότι θα τον χρειαστεί στο ρόστερ! «Ο Αντρέ είναι ένας παίκτης που εκτιμώ και μου αρέσει πολύ, στη δεύτερη του σεζόν έπαιξε πολύ, είχα την ευκαιρία να τον έχω και στον Ολυμπιακό. Τώρα που επιστρέφω, είμαι χαρούμενος που είναι στην ομάδα. Σίγουρα θα συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα έχουμε τεράστια πυκνότητα αγώνων και γι’ αυτό θα τον χρειαστούμε. Η Μπράγκα πρέπει να έχει δύο παίκτες ανά θέση», τόνισε ο Καρβαλιάλ. Σχόλια του WBB News Ο νέος προπονητής της Μπράγκα, ο Καρβαλιάλ, έκανε σαφές πως θεωρεί τον Όρτα έναν πολύτιμο παίκτη και πως θα τον χρειαστεί στο ρόστερ της ομάδας. Η συνέχιση του σιριάλ μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα είναι στο προσκήνιο και οι φίλαθλοι αναμένουν με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων. Η προσθήκη του Όρτα στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, ενώ ο Καρβαλιάλ επισημαίνει πως η Μπράγκα χρειάζεται βαθμίδα αξιόλογων παικτών. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε αυτό το μεταγραφικό σίριαλ και ποιος θα καταφέρει να αποκτήσει τον ταλαντούχο μέσο. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/99169-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1-%C2%AB%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%C2%BB/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts