Diamond Member Editor 0 Posted August 13 Diamond Member Share Posted August 13 Συγγραφέας «μπεστ σέλερ» βιβλίων μαγειρικής φαίνεται να είναι απλώς ένα αποκύημα Τεχνητής Νοημοσύνης, αναφέρουν αναγνώστες και δημοσιεύματα. Με μια ματιά, η αυθεντικότητα του «The Complete Crock **** Cookbook for Beginners» φαίνεται να είναι αληθινή. Η συγγραφέας του είναι η Λουίζα Φλόρενς και το αδύναμο βιογραφικό της ισχυρίζεται ότι είναι μια 60χρονη συγγραφέας από τη Φιλαδέλφεια που έμαθε την τέχνη της μαγειρικής στην Τοσκάνη και έκτοτε εργάστηκε σε εστιατόρια. Έχει επίσης δημοσιεύσει βιβλία για συνταγές για φριτέζες αέρα, κονσερβοποίηση και συντήρηση, διαιτητικά τρόφιμα και αλλαντικά, με τις κριτικές ThriftBooks να τα χαρακτηρίζουν ως «εξαιρετικά». «Το όνειρό της είναι να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην κουζίνα» γράφει η βιογραφία της Φλόρενς δίπλα σε μία ύποπτη φωτογραφία πορτρέτου. Στο κοντινό πλάνο λείπει ένας ώμος και υπάρχει και θέμα με τα σκουλαρίκια της Φλόρενς. Πρώτος ο δημοσιογράφος του Voice of America Μάθιου Κάπφερ παρατήρησε μεγάλα λάθη και «επιτηδευμένο» τρόπο γραφής από τη Φλόρενς τον Μάρτιο. «Οι άνθρωποι επισημαίνουν τυπογραφικά λάθη, μια συνταγή με ρεβίθια και κινόα που δεν περιλαμβάνει ρεβίθια και κινόα στα συστατικά» έγραψε στο X αφού αποκάλυψε ότι το βιβλίο ήταν ένα «πρακτικό» δώρο επετείου γάμου από τους γονείς του. Πιο πρόσφατα, το περιοδικό Philadelphia Magazine προσπάθησε να εντοπίσει την υποτιθέμενη σεφ της πόλης – χωρίς αποτέλεσμα. Όταν ο γευσιγνώστης και αρθογράφος Τζέισον Σίχαν άρχισε να την αναζητά για να γράψει άρθρο για αυτήν, τα πράγματα έγιναν … περίπλοκα. Καθώς το μονοπάτι γίνεται όλο και πιο αμυδρό, η πιθανότητα να υπάρχει η Φλόρενς μειώνεται επίσης, αναφέρεται σε ανάρτηση του περιοδικού στο This is the hidden content, please Sign In or Sign Up .Το βιβλίο και η υπόλοιπη συλλογή της σύμφωνα με το περιοδικό – δεν είναι πλέον διαθέσιμα στον ιστότοπο αγορών This is the hidden content, please Sign In or Sign Up . Ο Σίχαν σημείωσε επίσης ότι ένα βιβλίο της συνδέθηκε με τον μυστηριώδη εκδοτικό οίκο, Zoe Publishing Ltd., ο οποίος, όπως είπε, δημιουργήθηκε στις 21 Ιουλίου 2020 και τερμάτισε τη δραστηριότητα τρία χρόνια αργότερα, στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Όταν ο συντάκτης του περιοδικού επικοινώνησε με την This is the hidden content, please Sign In or Sign Up , η εταιρεία απάντησε περιγράφοντας τις καθιερωμένες κατευθυντήριες γραμμές της για την καταπολέμηση της παραποίησης με Τεχνητή Νοημοσύνη, χωρίς να αποσαφηνίσει αν είναι υπαρκτό πρόσωπο η συγγραφέας του βιβλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post. Στο άρθρο του με τίτλο «Πώς ανακάλυψα ότι η πιο επιτυχημένη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής της Φιλαδέλφειας δεν υπάρχει στην πραγματικότητα» ο Σίχαν αναφέρει ότι έκανε τηλεφωνήματα, έστειλε email σε σεφ που γνωρίζει, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων και εστιατορίων και δεν κατάφερε να την εντοπίσει. Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ Σχόλια του WBB News Η υπόθεση της υποτιθέμενης συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής που αποδεικνύεται ότι είναι απλώς ένα προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης είναι ενδιαφέρουσα και προκαλεί αντιδράσεις. Η ανακάλυψη των αναγνωστών και των δημοσιευμάτων ότι η συγγραφέας δεν υπάρχει πραγματικά ανοίγει ερωτήματα σχετικά με την αυθεντικότητα της πληροφορίας που λαμβάνουμε. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συγγραφέας έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία με θέματα γύρω από τη μαγειρική και τη διατροφή και ότι οι κριτικές ήταν θετικές αποδεικνύεται τώρα ότι είναι αμφισβητήσιμη πληροφορία. Οι αναγνώστες πρέπει να είναι προσεκτικοί με την προέλευση των πληροφοριών που λαμβάνουν και να επαληθεύουν τις πληροφορίες αν είναι δυνατόν. Όλοι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί όταν διαβάζουμε πληροφορίες στο διαδίκτυο και να ελέγχουμε την αξιοπιστία των πηγών. Η περίπτωση αυτή υπενθυμίζει τη σημασία της διασφάλισης ότι οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι αληθινές και έγκυρες. Εν τέλει, η αλήθεια πάντα έρχεται στο φως, ακόμα και σε μια εποχή όπου η πληροφορία μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα από τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/98011-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%83%CF%84-%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%81%C2%BB-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CE%BD%CE%BF%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now