Jump to content
  • Sign Up
  • Create New...

Recommended Posts

• Diamond Member

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκάλυψε πως αυτό το μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι ήταν το καλύτερό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Αμερικανός παίκτης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της κορυφής από τους Αμερικάνους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του τελικού και την ανάδειξή του ως MVP. Αναλυτικά, ο «Βασιλιάς» δήλωσε:

Για το μπάσκετ γενικότερα: «Είμαστε το παγκόσμιο παιχνίδι. Όλοι στον κόσμο αγαπάνε το μπάσκετ. Υπάρχουν τόσες ομάδες που θα συνεχίσουν να γίνονται καλύτερες. Η Γερμανία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο πέρσι. Ο κόσμος είναι μπασκετικός και όλοι αγαπάνε το παιχνίδι. Απλά ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε ανθρώπους σε όλον τον κόσμο».

Για το βραβείο του MVP: «Κερδίσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι τιμή. Δεν ξέρω ποια είναι η επιτροπή, αλλά είμαι ταπεινός που με ψήφισαν για εμένα. Και έρχεται μαζί με το χρυσό μετάλλιο».

Για την ατμόσφαιρα: «Ήταν εξαιρετική. Νομίζω θέλω να παίξουμε κόντρα στην οικοδέσποινα. Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα».

Για το χρυσό μετάλλιο: «Είναι το καλύτερο επειδή είναι το τωρινό. Με την “Redeem Team” έπρεπε να επιστρέψουμε επειδή είχαμε μερικά χρόνια που δεν παίζαμε στο φουλ των ικανοτήτων μας. Και το 12, παίξαμε όμορφο μπάσκετ, καταφέραμε να κερδίσουμε στο Λονδίνο».

Σχόλια του WBB News
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την ανάδειξή του ως MVP στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ατμόσφαιρα του τελικού ήταν εξαιρετική και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να παίξει κόντρα στην οικοδέσποινα. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ αναγνώρισε την αξία του χρυσού μεταλλίου και τόνισε πως αυτή η κατάκτηση ήταν το καλύτερό του επίδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνολικά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον ανταγωνισμό και την αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ είπε πως ελπίζει να εμπνεύσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο μέσα από το παιχνίδι.

This is the hidden content, please