Diamond Member Editor 0 Posted August 9 Diamond Member Share Posted August 9 Η ερυθριτόλη, ένα τεχνητό γλυκαντικό που συχνά χρησιμοποιείται σε προϊόντα διατροφής, σύμφωνα με νέες ενδείξεις συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο θρόμβωσης. Μια μελέτη δείχνει ότι η κατανάλωση 30 γραμμάρια ερυθριτόλης μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στο αίμα που υποδεικνύουν υψηλότερο κίνδυνο θρόμβωσης. Τα ευρήματα αυτά τίθενται αντιμέτωπα με την ευρύτερη χρήση της ερυθριτόλης σε διάφορα είδη τροφών και ροφημάτων για τη μείωση θερμίδων και υδατανθράκων. Η συζήτηση για την ασφάλεια της ερυθριτόλης και άλλων υποκαταστάτων ζάχαρης στην καρδιά γίνεται απαραίτητη με βάση τα πρόσφατα ευρήματα. Οι ερευνητές υπογραμμίζουν την ανάγκη για περαιτέρω μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές για να αξιολογηθεί η επίδραση της ερυθριτόλης στην υγεία. Τα ευρήματα αυτά αναδεικνύουν τη σημασία της επανεξέτασης της χρήσης της ερυθριτόλης ως πρόσθετου στα τρόφιμα. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/94066-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now