Diamond Member Editor 0 Posted July 22 Diamond Member Share Posted July 22 ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος έκανε τον απολογισμό του Ο Τάκης Μπαλτάκος έκανε τον απολογισμό της θητείας του και αποκάλυψε πως έγινε πρόεδρος της ΕΠΟ από αδρεναλίνη. Ο πρώην πλέον πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ευχαρίστησε τους ΠΑΟΚ και Αχιλλέα Μπέο για τη στήριξή τους, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικά, ο Μπαλτάκος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Αχιλλέα Μπέο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ από την κορυφή μέχρι τα νύχια, γιατί φάγανε ατέλειωτες ρουφιανιές, αλλά με στήριξαν». Σχετικά με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Για αυτούς που με πολέμησαν εγώ λέω ότι υμνούμε τους εχθρούς μας γιατί χωρίς αυτούς δε θα ήμασταν τίποτα». Επίσης, αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο έγινε πρόεδρος: «Από αδρεναλίνη. Όταν εκλέχθηκα δεν ήξερε κανέναν, μόνο τον Μάκη Γκαγκάτση. Βγήκα με ένα ‘υπουργικό συμβούλιο’ που δεν το γνώριζα. Ο Ινφαντίνο μου είπε ‘σταθεροποίησε την ΕΠΟ’. Μου λέει ‘τι χρειάζεσαι;’ και του είπα σε εκείνη τη συνάντηση ‘θέλω 800.000 να πληρώσω τους διαιτητές της Β’ Εθνικής και μου είπε ‘πήγαινε και πάρ’ τα». This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/73398-%CE%B5%CF%80%CE%BF-%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts