Diamond Member Editor 0 Posted July 18 Diamond Member Share Posted July 18 Απίθανος Ποστέκογλου για τις φήμες πέρι Αγγλίας: «Έπαιρνα έναν υπνάκο…» (video) Ο Άγγελος Ποστέκογλου διέψευσε τα σενάρια περί ανάληψης του πάγκου της Εθνικής Αγγλίας με χιουμοριστικό τρόπο. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ύστερα από την απομάκρυνση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ η αγγλική ομοσπονδία είναι στην αναζήτηση προπονητή για την άκρη του πάγκου. Αρκετά τα υποψήφια ονόματα για την ανάληψη της ηγεσίας. Ένα από αυτά είναι και εκείνο του Άγγελου Ποστέκογλου, ο κόουτς της Τότεναμ σύμφωνα με την «Telegraph» βρίσκεται στη λίστα των«τριών λιονταριών». Μάλιστα ο ίδιος αποφάσισε να διαψεύσει τις φήμες και δήλωσε απόλυτα συγκεντρωμένος στα «σπιρούνια». «Έπαιρνα έναν υπνάκο σήμερα το απόγευμα, οπότε δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Είμαι ο προπονητής της Τότεναμ και είμαι αποφασισμένος να φέρω την επιτυχία σε αυτόν τον σύλλογο. Σ’ αυτό εστιάζω απόλυτα», είπε ο Ποστέκογλου. Αναλυτικά το βίντεο: “I had a nap this afternoon so I have no idea what is going on” Ange Postecoglou on people linking him with the England national team job This is the hidden content, please Sign In or Sign Up This is the hidden content, please Sign In or Sign Up — Sky Sports Football (@SkyFootball) This is the hidden content, please Sign In or Sign Up This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/69510-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%BF%E2%80%A6%C2%BB-video/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts