Diamond Member Editor 0 Posted July 17 Diamond Member Share Posted July 17 Φορτούνης: “Φεύγω με βάρος στην καρδιά” (pic) Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Κώστας Φορτούνης αποχαιρέτησε την δεύτερη οικογένειά του με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. “Πριν από δέκα χρόνια, ΕΣΥ με έφερες στο σπίτι μου. ΕΣΥ μου έδωσες την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Με πίστεψες. Με στήριξες. Μου έδειξες τον δρόμο. Με έκανες μέλος της οικογένειάς σου. Στα δύσκολα, ήσουν εκεί για εμένα. Όπως είσαι πάντα για τον Ολυμπιακό μας. Ζήσαμε τόσο σπουδαίες στιγμές. Δύσκολες, χαρούμενες. Αλλά στο τέλος, κάναμε τον Ολυμπιακό μας Πρωταθλητή Ευρώπης. Φεύγω με βάρος στην καρδιά, αλλά με την επίγνωση ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια, που πάντα θα την αγαπώ και θα με αγαπά. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα. Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα” αναφέρει ο Φορτούνης στην ανάρτησή του. Δείτε το μήνυμα του Φορτούνη: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/68991-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%E2%80%9C%CF%86%CE%B5%CF%8D%CE%B3%CF%89-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC%E2%80%9D-pic/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts