Diamond Member Editor 0 Posted July 14 Diamond Member Share Posted July 14 Ζεντί: «Έρχομαι για το νταμπλ, να ζήσουμε ωραίες στιγμές μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ» Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάν Ζεντί στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη της ΑΕΚ για τη μεταγραφή στην Ένωση, τους στόχους και την κόσμο του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις: -Γιαν, ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα για το νέο σου ξεκίνημα στην ΑΕΚ; «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση. Ανυπομονώ να έρθω και να ανακαλύψω την ΑΕΚ». -Ποιους στόχους θέτεις ενόψει της νέας σεζόν; «Ο πρώτος μου στόχος είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και ύστερα να έχουμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία». -Έπαιξε ρόλο ο Φρεντερίκ Μπουζόν, για να έρθεις στην ΑΕΚ; «Ναι, φυσικά! Ήταν εύκολο στην επικοινωνία μας, αλλά και μια καλή ευκαιρία να μάθω από έναν προπονητή όπως ο Φρεντ». -Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ; «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Αθήνα! Θέλω να ζήσουμε ωραίες στιγμές μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη». This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/66282-%CE%B6%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AF-%C2%AB%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BB-%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CE%BA%C2%BB/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts