Diamond Member Editor 0 Posted July 14 Diamond Member Share Posted July 14 Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο «πιστολέρο» Ελ Αραμπί (pic) To «αντίο» του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, ο Μαροκινός συνεχίζει στην ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός στράικερ ύστερα από πέντε χρόνια στους Πειραιώτες αποχαιρέτησε το λιμάνι. Μάλιστα ο Ελ Αραμπί βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στη Μεγαλόνησο για τον ΑΠΟΕΛ. «Ύστερα από πέντε καταπληκτικά χρόνια, είναι η ώρα για ένα νέα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Πετύχαμε τόσα πολλά μαζί και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες αυτές τις αναμνήσεις που έχω από αυτό το καταπληκτικό μέρος. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για όλα. #πιστολέρο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο This is the hidden content, please Sign In or Sign Up . Δείτε την ανάρτησή του: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/66028-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%BF-%C2%AB%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%81%CE%BF%C2%BB-%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF-pic/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts