Diamond Member Editor 0 Posted July 13 Diamond Member Share Posted July 13 O Λεμπρόν είπε (επιτέλους) το φυσιολογικό: «Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες μου» Όλη του την ζωή δεν είναι φυσιολογικός. Αυτά που κάνει στο παρκέ είναι πέρα για πέρα αφύσικα αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς είπε επιτέλους και κάτι φυσιολογικό. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε πως δε θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες, όταν δηλαδή θα είναι 43 ετών. Το λες και λογικό… Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και η Εθνική Αμερικήςσυνεχίζει την προετοιμασία της με στόχο φυσικά το χρυσό μετάλλιο. Η «Dream Team» είναι πραγματικά… όνειρο φέτος με όλα τα μεγάλα αστέρια να δηλώνουν παρών. Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο «Today», ο Λεμπρόν ρωτήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 και ξεκαθάρισε πως δε θα συμμετέχει: «Όχι, δε θα είμαι εκεί. Δε θα είμαι στο Λος Άντζελες το 2028». Βέβαια μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις με αυτόν τον υπερπαίκτη… This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/65157-o-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%C2%AB%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%C2%BB/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts