Diamond Member Editor 0 Posted August 21 Diamond Member Share Posted August 21 Στην Τσέλσι και επίσημα η προσπάθεια για το restart στην καριέρα του Ζοάο Φέλιξ. Λίγα πράγματα πάνε σωστά τον τελευταίο καιρό για εκείνον αλλά δεν γίνεται να ξέχασε το ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος επιστρέφει στην Τσέλσι μετά από το πρώτο εξάμηνο του 2023 (δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης), σε μία μεταγραφή που θα κοστίσει στους «μπλε» περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ αλλά αν ο Πορτογάλος βρει τον καλό του εαυτό η απόσβεση θα είναι άμεση. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στην Τσέλσι και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Βλέπω κάποια γνώριμα πρόσωπα από την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ κι αυτό είναι πάντα ωραίο. Μου άρεσε ο χρόνος που πέρασα εδώ και είπα στους φίλους και την οικογένειά μου ότι θα ήθελα να επιστρέψω μία ημέρα στην Premier League. Το να το κάνω με την Τσέλσι είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα» δήλωσε ο 24χρονος. Home again. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up — Chelsea FC (@ChelseaFC) This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Σχόλια του WBB News Ο Ζοάο Φέλιξ επιστρέφει στην Τσέλσι μετά από μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα του και φαίνεται αισιόδοξος για τη νέα αρχή του στην Premier League. Η μεταγραφή του αποτελεί μια ευκαιρία για ανανέωση και ανάκαμψη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ η Τσέλσι ελπίζει σε μια επιτυχημένη συνεργασία μαζί του. Με αυτή τη μεταγραφή, οι «μπλε» ενισχύουν το ρόστερ τους και δείχνουν διάθεση για μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Παράλληλα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εκφράζει τη χαρά του για την επιστροφή του και την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί ξανά στο αγαπημένο του πρωτάθλημα. Με τη στήριξη του club και των φιλάθλων, ελπίζει να ανακτήσει την καλή του φόρμα και να συμβάλει στις επιτυχίες της ομάδας. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε την απόδοση και τις επιδόσεις του στο γήπεδο και τον ενθουσιασμό του για τη νέα του πρόκληση. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/105583-%CF%84%CF%83%CE%AD%CE%BB%CF%83%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD%E2%80%A6-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B6%CE%BF%CE%AC%CE%BF-%CF%86%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE-video/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts