Diamond Member Editor 0 Posted August 21 Diamond Member Share Posted August 21 Η άφιξη του Καναδού ακραίου για τους «ερυθρόλευκους». Ο Τζον Γκόρντον Πέριν βρίσκεται στην Ελλάδα, από την Τετάρτη (21/8) το πρωί, για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο νέος Καναδός ακραίος των «ερυθρόλευκων» νταμπλούχων Ελλάδας έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στις 10:00. Ο πολύπειρος ακραίος, κατά την άφιξη του στη χώρα μας, δήλωσε ενθουσιασμένος και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή, νιώθω κουρασμένος, γιατί είχα μια μεγάλη πτήση. Όμως, είμαι ενθουσιασμένος, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στην Αθήνα. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, αλλά έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα. Οπότε, αυτή τη στιγμή, είμαι απλά πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου και θα ξεκινήσουμε τη σεζόν. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ! Πάμε για μια καλή σεζόν». Σχόλια του WBB News Ο Τζον Γκόρντον Πέριν έφτασε στην Ελλάδα για να ενταχθεί στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, φέρνοντας μαζί του τον ενθουσιασμό του για τη νέα αρχή. Παρά την κούραση από το ταξίδι, εξέφρασε τη χαρά του που έφτασε στην Αθήνα και εκφράζει αισιοδοξία για την ερχόμενη σεζόν. Η παρουσία του αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για τους «ερυθρόλευκους» και η προοπτική της συνεργασίας του με την ομάδα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ας ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στον Τζον Πέριν και στον Ολυμπιακό για τη νέα αθλητική σεζόν. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/105501-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BF-%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BD/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts