Jump to content
  • Sign Up
  • Create New...

Recommended Posts

• Diamond Member

Το μήνυμα του νέου παίκτη της Παρτίζαν.

Την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν ανέλυσε ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι. Ο 22χρονος φόργουορντ μίλησε για αυτό και στάθηκε στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Υπήρχαν κάποιες προτάσεις από την Αμερική αλλά δεν πρόκειται να πω περισσότερα γι’ αυτό. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα σε αυτή την ηλικία και σε αυτή τη φάση της καριέρας μου είναι να προπονούμαι καλά και να έχω έναν καλό κόουτς που θα αναγνωρίζει τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο.

Το μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα είναι ο κόουτς Ομπράντοβιτς και το όραμα που έχει για εμένα ως παίκτη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια του WBB News
Ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι εξέφρασε τη χαρά του για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν και ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην απόφασή του. Η επιλογή του να μην ακολουθήσει προτάσεις από την Αμερική αποτελεί ένδειξη ότι επικρατεί η ανάγκη για πλήρη αφοσίωση στη βελτίωση των ικανοτήτων του μέσω σκληρής προπόνησης και κατάλληλης καθοδήγησης. Οι δηλώσεις του αντικατοπτρίζουν τη σοβαρότητα και την φιλοδοξία που χαρακτηρίζουν τον νεαρό αθλητή, καθιερώνοντάς τον ως ένα ταλαντούχο παίκτη με διάθεση για ανάπτυξη και βελτίωση.

This is the hidden content, please