Diamond Member Editor 0 Posted August 19 Diamond Member Share Posted August 19 Παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποτελεί μετά από δύο χρόνια ο Τόνσεκ Στερν. Ο Σλοβένος διαγώνιος είχε συμφωνήσει τον περασμένο μήνα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», όμως στη συνέχεια δέχθηκε μία πολύ υψηλή πρόταση από την τουρκική Ζιράτ και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Ο 28χρονος άσος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα CEV Challenge Cup με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του. Ο Στερν αποχαιρέτησε τους φίλους της πειραϊκής ομάδας με την παρακάτω δήλωση: «Φίλοι του Ολυμπιακού, πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα, φορώντας αυτήν τη φανέλα. Την ιστορική και βαριά φανέλα αυτού του τεράστιου συλλόγου! Κατακτήσαμε μαζί τίτλους, πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες, έζησα στιγμές που δεν θα ξεχάσω. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Δεν ήταν εύκολο. Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη, από τις πιο δύσκολες που έχω πάρει ποτέ… Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τόσο για όσα έζησα μαζί του, αυτά τα δύο χρόνια, όσο και γιατί σεβάστηκε την καριέρα και την επιθυμία μου! Κάποια πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, έτσι είναι ο αθλητισμός και η ζωή. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, μέσα από την καρδιά μου! Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που μου έδειξε. Θα παρακολουθώ την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα, σε αυτή την ιστορική σεζόν των 100 χρόνων. Εύχομαι να συναντηθούν οι δρόμοι μας ξανά». Σχόλια του WBB News Ο Τόνσεκ Στερν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά από δύο χρόνια, αναζητώντας νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Ο Σλοβένος διαγώνιος αποχώρησε με λόγια ευγνωμοσύνης προς την ομάδα και τους φίλους της, εκφράζοντας την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και ευχόμενος τα καλύτερα στη συνέχεια. Η ομάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Στερν στις επόμενες ημέρες, ενώ ο παίκτης εύχεται να συναντηθούν οι δρόμοι του ξανά με τον σύλλογο. Μετά από δύο χρόνια διάκρισης και επιτυχιών, ο Στερν αποχωρεί με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφήνοντας πίσω του μια αξέχαστη εμπειρία. Ο αθλητισμός και η ζωή συχνά μας φέρνουν απρόσμενες εξελίξεις, αλλά η αναγνώριση και η ευγνωμοσύνη παραμένουν πάντα στο επίκεντρο. Έτσι, ο Στερν αποχαιρετά τον Ολυμπιακό αλλά και τους φίλους της ομάδας με τα καλύτερα λόγια, αφού αφήνει πίσω του ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του. Τώρα, ανοίγεται μια νέα σελίδα στη ζωή του, με την εμπειρία και τις μνήμες από την παρουσία του στην ελληνική ομάδα να παραμένουν αξέχαστες. Καλή επιτυχία στον Στερν στην επόμενη φάση της καριέρας του, ενώ ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με νέα πρόσωπα και νέους στόχους. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link to comment https://hopzone.eu/forums/topic/103826-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B8%CF%8C%CE%BD-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts