Jump to content
  • Sign Up
  • Create New...

Recommended Posts

• Diamond Member

Όλα όσα δήλωσε ο Έρικ Λαμέλα μετά την πρεμιέρα της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ, τη μεταγραφή στην Ένωση, αλλά και την αγωνιστική του κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι ΑΕΚ – ΟΦΗ: Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας και θέλουμε να έχουμε παρόμοιες επιδόσεις και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα“.

Για τον αποκλεισμό της Νόα: “Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο παιχνίδι έπρεπε να κάνουμε υπερπροσπάθεια για να το γυρίσουμε. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν είμαστε και λίγο χαλαροί τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Σήμερα δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο κι ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα“.

Για το στόρι της μεταγραφής του στην ΑΕΚ: “Είναι η επιμονή της ομάδας. Μίλησα με πολλούς για να μπορέσω να έρθω. Μπήκα στη διαδικασία για να δω την ομάδα, είδα την ιστορία της ομάδας, παιχνίδια της αλλά και το πάθος του κόσμου που μοιάζει με την Αργεντινή. Αυτά με βοήθησαν για να πάρω απόφαση και να έρθω εδώ“.

Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται αυτή τη στιγμή: “Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Δεν έπαιξα κάποιο φιλικό, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου ζητηθεί να βοηθήσω την ομάδα. Είτε ως βασικός είτε από τον πάγκο, είμαι εδώ για να βοηθήσω“.

Σχόλια του WBB News
Ο Έρικ Λαμέλα εξέφρασε τη χαρά του που ανήκει στην ΑΕΚ και εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα με τις επιδόσεις του. Αναφέρθηκε επίσης στον αποκλεισμό από τον προηγούμενο αγώνα και στην ανάγκη για συγκέντρωση και προσπάθεια. Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αναφέροντας την επιμονή της ομάδας και το πάθος του κόσμου. Τέλος, υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ως βασικός ή αλλαγή από τον πάγκο, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Συνολικά, ο Λαμέλα εκφράζει αισιοδοξία και προθυμία για συνεισφορά στην ΑΕΚ.

This is the hidden content, please