Jump to content
  • Sign Up
  • Create New...

Recommended Posts

• Diamond Member

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη, μετά το νικηφόρο ματς της ομάδας του απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ίβαν Νάσμπεργκ:

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό:

“Ήταν λίγο δύσκολο παιχνίδι, γιατί ήταν το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς στην άμυνα και την επίθεση για να αντιμετωπίζουμε πιο εύκολα αυτούς τους αγώνες”.

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τον αποκλεισμό από τη Μάλμε:

“Έχουμε αποδείξει από πέρυσι ότι καταφέρνουμε πολύ γρήγορα να αντιστρέφουμε την κατάσταση. Δεν νομίζω ότι μας επηρέασε τόσο πολύ το αποτέλεσμα με τη Μάλμε, ωστόσο πρέπει να βελτιωθούμε, είμαστε σε διαδικασία βελτίωσης και έτσι θα μπορέσουμε να είμαστε εξίσου αποτελεσματικοί σε σχέση με την περσινή χρονιά”.

Για την παρουσία του:

“Όταν χρειαστεί να παίξω, τότε παίζω. Είμαι χαρούμενος και δίνω τα πάντα κάθε φορά που αγωνίζομαι”.

Για την άμυνα και αν του προκαλεί άγχος:

“Δεν είμαι αγχωμένος. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν με ανησυχούν. Είμαστε τα ίδια πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι, έχουμε εξαιρετικούς προπονητές και είναι κάτι που μπορούμε να δουλέψουμε και να το “βρούμε” γρήγορα”.

Για τη συμβούλη που θα έδινε στον Κουλιεράκη στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στο εξωτερικό:

“Αν πάει στο εξωτερικό, αν και δεν γνωρίζω κάτι, ας κάνει αυτό που πάντα κάνει. Να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, να παραμείνει ο ίδιος, να συνεχίσει να δουλεύει για να πάει ακόμη παραπέρα και να είναι επιτυχημένος”.

Για το στοιχείο που θα κρατούσε από την περσινή ομάδα:

“Θα κρατούσα το ηθικό της ομάδας, γιατί κάθε φορά που υπήρχε κάποια δυσκολία, επιστρέφαμε. Έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, είμαστε καλοί φίλοι, είμαστε δεμένοι, o ένας προσπαθεί να βελτιώσει τον άλλον και είναι τα καλύτερα αποδυτήρια στα οποία έχω βρεθεί, κάτι για το οποίο είμαι περήφανος”.

Σχόλια του WBB News
Ο Ίβαν Νάσμπεργκ επισήμανε την εξαιρετική ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το νικηφόρο ματς εναντίον του Πανσερραϊκού. Ανέφερε ότι πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα και την επίθεση, αλλά δεν επηρεάστηκαν από τον αποκλεισμό από τη Μάλμε. Αναφέρθηκε επίσης στην ανεπηρέαστη παρουσία του και στην ανάγκη βελτίωσης σε θέματα άμυνας. Τέλος, υπογράμμισε το ηθικό της ομάδας και τη σπουδαιότητα της ενότητας και της αλληλούχισης στον σχηματισμό. Παράλληλα, έδωσε συμβουλές στον Κουλιεράκη για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό, ενθαρρύνοντάς τον να παραμείνει ειλικρινής και να συνεχίσει να εργάζεται για την επιτυχία.

This is the hidden content, please